Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Ευρώπη και Ισλάμ


Συνταγματικές ελευθερίες και Ισλαμικός νόμος (Σαρία).

Τα τελευταία 10-15 έτη έχουν μεταναστεύσει κυρίως παράνομα, στα Ευρωπαϊκά εδάφη, πλήθος μουσουλμάνων, που προέρχονται από τριτοκοσμικές χώρες και ουδεμία πολιτιστική σχέση έχουν, με τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και του σεβασμού στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Στις χώρες όπου μεγάλωσαν οι Ισλαμιστές, μοναδική τους μόρφωση αποτελούσε το Κοράνι και η μελέτη της Σαρίας, δηλαδή ποιο ανθρώπινο μέλος (χέρι ή πόδι...) ακρωτηριάζουμε σε κάθε περίπτωση αδικήματος. Στην Ευρώπη ισχύει η ανεξιθρησκία που με τη διαλλακτικότητα της,  έδωσε πρόσβαση στον εποικισμό του Ισλάμ.

Για έναν μουσουλμάνο οι ανθρώπινοι νόμοι (Σύνταγμα π.χ.) είναι κατώτεροι των «Θεϊκών νόμων» (Σαρία). Εξάλλου το Ισλάμ, δεν αποτελεί μια ακόμη θρησκεία όπως ο Βουδισμός, ο Ινδουισμός, ο Χριστιανισμός και άλλες θρησκείες. Είναι μια «πολιτιστική» κοσμοθεωρία, όπου όλος ο πλανήτης ανήκει στον Αλλάχ.

Για τον Χριστιανό υπάρχει ο διάβολος και οι δαίμονες, που τον εμποδίζουν καθημερινά και σ’ όλη την διάρκεια του βίου του, να ανέλθει πνευματικά. Για τον Ισλαμιστή, ο «Διάβολος» βρίσκεται πάνω στην Γη κι ονομάζεται Χριστιανός = Άπιστος.

Αρχικά, οι λαθρομετανάστες Μουσουλμάνοι έρχονται στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, είτε λόγο πολέμων στις χώρες καταγωγής τους, είτε λόγο οικονομικής εξαθλίωσης. Στις Ευρωπαϊκές χώρες, τους υποδέχονται και τους «αγκαλιάζουν στοργικά» κυρίως ακραία αριστερά κόμματα και πολιτικές παρατάξεις. Όχι από αγάπη φυσικά. Από καθαρό συμφέρον.

Σε κάθε χώρα το ίδιο σκηνικό και το σχέδιο «δράσης - Εξισλαμισμού» με πολλές παραλλαγές. Αρχικά στοιβάζουν 30-40 άτομα σ’ ένα ετοιμόρροπο σπίτι. Απαιτούν 5 Ευρώ το κεφάλι, καθημερινά ως νοίκι. Φυσικά «μαύρα» κι αφορολόγητα. Ο λαθρομετανάστης έπειτα οδηγείται σε κάποιο φανάρι, να ζητιανεύει ή να καθαρίζει παράθυρα αυτοκίνητων.

Οι «ανθρωπιστές» καθοδηγητές τους, αφού τους εκμεταλλεύονται οικονομικά, κατόπιν τους οργανώνουν σε ομάδες. Με αντάλλαγμα την νομική «προστασία» που τους παρέχουν, τους χειραγωγούν έμμεσα.

Τα ακραία αριστερά κόμματα όμως, έρχονται σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτά τα οποία ΔΗΘΕΝ πρεσβεύουν. Επί παραδείγματι, μιλούν για «θρησκευτικές ελευθερίες» την στιγμή που υποστηρίζουν τους απανταχού φανατικούς ισλαμιστές!!! Αλήθεια, σε ποια χώρα από τις συνολικά 57 χώρες, που είναι μουσουλμανικές, υπάρχουν θρησκευτικές ελευθερίες; Σε καμία φυσικά, ακόμα και σε αυτές που προϋπήρχε ο Χριστιανισμός. Ή για παράδειγμα, οι αριστερές παρατάξεις, παρουσιάζονται να υπερασπίζονται τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων», ενώ ταυτόχρονα «υιοθετούν» κάθε λαθρομετανάστη ισλαμιστή, ο όποιος υποστηρίζει ότι «Στο όνομα του Αλλάχ, σε καμία μουσουλμανική χώρα και σε καμία περίπτωση, δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ένας ομοφυλόφιλος Πρωθυπουργός».

Να σας θυμίσω επίσης, πως όταν έγινε η περίφημη «παρέλαση ομοφυλοφίλων» στην Αθήνα, οι Επικεφαλής των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών εν Ελλάδι δήλωναν ότι «Η Παρέλαση των ομοφυλοφίλων προσβάλει τα θρησκευτικά τους Ήθη κι Έθιμα». Θυμηθείτε δε, πως σε μια χώρα που το 51% των κάτοικων είναι Ισλαμιστές, αυτή η χώρα θεωρείτε από το Ισλάμ ως Μουσουλμανική!

Όταν οι ισλαμιστές οργανώνονται σε ομάδες, απαιτούν από όλες τις γυναίκες να φοράνε μαντήλες, να μην καταναλώνουν χοιρινό κρέας , την κατάργηση χριστιανικών συμβόλων, εφαρμόζουν το δικό τους εορτολόγιο, την  κατασκευή Ισλαμικών τεμενών κτλ. Κάθε γυναίκα που είναι ακάλυπτη (δεν φοράει μαντήλα, τσαντόρ, μπούργκα) θεωρείται ΠΟΡΝΗ, από τους μουσουλμάνους.

Οι ίδιοι Μουσουλμάνοι οι οποίοι ΗΔΗ ζουν σε Ευρωπαϊκές χώρες, λένε ξεκάθαρα πως: « Οι νόμοι του Αλλάχ είναι ανώτεροι των νόμων της Δημοκρατίας». Ακούτε ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ «ιδεολόγοι» κι «υπερασπιστές» του πολυπολιτισμού;

Για όλους όσους γελάσουν ή με θεωρήσουν «φασίστα» και «γραφικό» θα παραθέσω μερικά στοιχειά. Στα ευρωπαϊκά εδάφη ήδη ζουν πάνω από 30.000.000 μουσουλμάνοι. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, σε 20 χρονιά και λόγο υπογεννητικότητας των Ευρωπαϊκών λαών, οι Ισλαμιστές θα αποτελούν πλέον ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Η Γάλλια ήταν η χριστιανική χώρα με τις περισσότερες εκκλησιές, στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Πλέον τα Ισλαμικά τεμένη είναι πιο πολλά ,από τους Χριστιανικούς ναούς.

Ήδη πολλά παιδία μουσουλμάνων «εκπαιδεύονται» στην Σαρία. ΝΑΙ μιλάω για παιδιά που έχουν γεννηθεί στην Ευρώπη και τα διδάσκουν ποια τιμωρία επιβάλλεται ανάλογα με το έγκλημα. Π.χ. έκλεψες; Σου κόβουμε το χέρι. Είσαι γυναίκα και απάτησες τον σύζυγο σου; Επιβάλλεται λιθοβολισμός.

Πρόσφατα απολύθηκε μια καθηγήτρια, από δημόσιο σχολειό της Αγγλίας. Το αδίκημα της ήταν, πως παρά τις παραινέσεις του Διευθυντή του σχολειού όπου εργαζόταν η ιδία, ΔΕΝ έβγαζε τον σταυρό που φόραγε. Αυτό θεωρήθηκε προσβολή, καθώς ανάμεσα στους μαθητές της υπήρχαν και Ισλαμιστές.

Σε αρκετά Ισλαμικά τεμένη, που βρίσκονται σε ευρωπαϊκά εδάφη οι Ιμάμηδες ,φωνάζουν ανοιχτά προς τους πιστούς: «Με την βοήθεια του Αλλάχ, σε λίγο η Ρώμη θα πέσει, όπως έπεσε η Κων/πολη»!!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας. Θα μπορούσα να δίνω στοιχειά μέχρι αύριο. Δεν θα το κάνω. Όποιος έχει αυτιά, ας ακούσει. Κι όποιος έχει μάτια, ας τα ανοίξει. Το Νο1 πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ήπειρο δεν είναι η οικονομία. Είναι η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ των ευρωπαϊκών εδαφών. Είναι επιβεβλημένη η διατήρηση, όλων των αξιών και των πολιτιστικών στοιχείων που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μεταλαμπαδεύτηκαν μέσω της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στον υπόλοιπο κόσμο και εμπλουτίστηκαν με την Θεϊκή διδασκαλία του Χριστού.

Άραγε σε 30 χρόνια... ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΗ;Αδιαμφισβήτητος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου