Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Το μεγαλύτερο ψέμα, είναι η ίδια η Χρυσή ΑυγήΜακράν το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει ποτέ, είναι αυτό που διαδίδεται στο διαδίκτυο, ότι όσοι στηρίζουν ή ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, το πράττουν γιατί είναι η δύναμη που θα φέρει την κάθαρση στην Ελλάδα και την Εθνική ανάταση στη χώρα. Τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να γελάσω περισσότερο. Ας δούμε λοιπόν την αλήθεια κατάματα.

Στις 16 Δεκεμβρίου 1976, στην κηδεία του εκτελεσθέντος από τη “17 Νοέμβρη” Ευάγγελου Μάλλιου στο Α’ νεκροταφείο, μία ομάδα επιτίθενται με βία και ορμή και τραυματίζουν σοβαρά δημοσιογράφους οι οποίοι καταλήγουν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Μεταξύ άλλων αναγνωρίζεται και ο Νίκος Μιχαλολιάκος και προφυλακίζεται. 5 από αυτούς θα καταδικαστούν σε ποινές 10 μηνών έως 3 ετών. Τρεις κατηγορούμενοι  απουσίαζαν, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Μιχαλολιάκος και έτσι η δίκη χωρίζεται για αυτούς τους τρεις. Οι δύο από αυτούς δικάζονται ερήμην, ενώ για τον Νίκο Μιχαλολιάκο αποφασίζεται να διαχωριστεί η δίκη. Τελικά, στις 28 Ιουλίου του 1978 ανακοινώνεται ότι η δίκη συνολικά για όλους θα γίνει στο Εφετείο στις 05 Σεπτεμβρίου του 1978, οπότε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, όμως η δίκη αυτή δεν θα γίνει ποτέ, καθώς ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα συλληφθεί στο μεταξύ εκ νέου για άλλη υπόθεση.

Τον Ιανουάριο του 1978, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, καθαιρέθηκε από δόκιμος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων γιατί υπεξαίρεσε 35 περίστροφα και εκρηκτικά υλικά, από τη μονάδα επιστράτευσης της Ελευθερούπολης. Για τις κατηγορίες κλοπής στρατιωτικού υλικού, του επιβλήθηκε η ποινή αλλαγής της ειδικότητας από αξιωματικό - καταδρομέα σε αξιωματικό σώματος υλικού πολέμου. Από κομάντο κατέληξε σε αποθηκάριο-λογιστή, ειδικότητες που συνήθως απονέμονται σε στρατεύσιμους μειωμένης σωματικής ικανότητας. Στις 10 Μαρτίου του 1978 γίνεται  έκρηξη βόμβας στον κινηματογράφο «Έλλη», κατά τη διάρκεια της προβολής της σοβιετικής ταινίας «Ουράνιο Τόξο». 18 θεατές τραυματίες, απ’ τους οποίους οι 3 πολύ σοβαρά. Στις 20 Ιουνίου του 1978 γίνεται έκρηξη βόμβας στον κινηματογράφο «Ρεξ», από μία ομάδα 9 ατόμων, κατά τη διάρκεια της προβολής σοβιετικής ταινίας. 15 θεατές τραυματίες εκ των οποίων ο ένας έμεινε ανάπηρος και τέλος Τη νύχτα 23 προς 24 Ιουλίου 1978, ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά την επαναφορά της Δημοκρατίας γίνονται 13 αλυσιδωτές εκρήξεις βομβών σε Αθήνα-Πειραιά.

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι τα εκρηκτικά είχαν κλαπεί από διάφορα στρατόπεδα, μεταξύ αυτών και της Ελευθερούπολης. Στις 31 Ιουλίου του 1978 έγινε η σύλληψη της ομάδας των 9 με επικεφαλής το Νίκο Μιχαλολιάκο και ασκήθηκε η ποινική δίωξη τους με το Νόμο 774/78 “περί καταστολής της τρομοκρατίας και προστασίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος”.  Στις 29 Σεπτεμβρίου του 1978 παραπέμπονται και για κατοχή εκρηκτικών, με αποτέλεσμα  ο Νίκος Μιχαλολιάκος, να καθαιρεθεί ΚΑΙ από έφεδρος αξιωματικός, να γίνει απλός στρατιώτης και να του επιβληθεί και ποινή φυλάκισης στη πρώτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, από το στρατοδικείο ως μέλος “επαναστατικής τρομοκρατικής οργάνωσης που αποσκοπούσε στην κατάλυση της Δημοκρατίας”. Τελικά, ο Νίκος Μιχαλολιάκος απολύθηκε από το στρατό τον Νοέμβριο του 1980, έχοντας υπηρετήσει συνολικά … 42 μήνες, από το Μάιο του 1977 που παρουσιάστηκε.

Ουσιαστικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τα εγκλήματα που διέπραξε σε αντίθεση με τους υπόλοιπου και αυτό πρέπει να αποτελεί έκπληξη για τον αναγνώστη εκτός αν γίνουν δεκτές δύο παράμετροι. Η πρώτη αφορά σε μία μισθολογική κατάσταση συνεργατών της ΚΥΠ το Δεκέμβριο του 1981 και η δεύτερη αφορά στη συμπληρωματική κατάθεση του Νίκου Μιχαλολιάκου που έδωσε την Πέμπτη 27 Ιουλίου 1978. Βάση αυτών μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως την ατιμωρησία που διέπει τις πράξεις του. Μεταξύ άλλων διαβάζουμε στην κατάθεση

«Β’ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

“Εν Αθήναις τη 27/7/1978 ημέρα Πέμπτην και ώραν 23.10 ενώπιον ημών του Υπαστυνόμου Α’ Γαρδίκα Χρήστου παρουσία και του ως 2ου ανακριτικού υπαλλήλου προσληφθέντος Υπαστυνόμου Α’ Κοκκονάκη Γεωργίου ενεφανίσθη ο κληθείς μάρτυς ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ όστις ερωτηθείς περί της ταυτότητός του εδήλωσεν ότι ονομάζεται ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου και της Ουρανίας, (επαγγέλεται τον) υπηρετεί εις τον στρατόν ως Δ.Ε.Α., εγεννήθη εις Αθήνας Επαρχίας Αττικής Νομού Αττικής και κατοικεί εις Μυτιλήνην Λόχος Διοικήσεως 22 Λ.Τ.Ε. και μονίμως Φιλολάου 147 συνοικία ή προάστειον Παγκράτι, τυγχάνει άγαμος, γενν. 1957 Έλλην. Τα ανωτέρω στοιχεία ταυτότητός του προκύπτουσιν εκ του επιδειχθέντος εις ημάς υπ’ αριθ. 6482 δελτίου ταυτότητος εκδοθέντος την 23-11-77 υπό της Σ.Ε.Α.Π.

Ερώτηση: Τι έχεις να καταθέσεις συμπληρωματικώς προς την υπό ιδίαν ημερομηνίαν δοθείσαν κατάθεσιν;;;
Απάντηση: Δεν έχω να καταθέσω τίποτα συμπληρωματικώς.
Ερώτηση: Μπορείς να αναφέρεις τα ονόματα αυτών των ατόμων και να μας πεις τις μετ’ αυτών σχέσεις σου;;;
Απάντηση: Είναι όλα τα άτομα που προανέφερα στην προηγούμενη κατάθεση μου και επιπλέον ο ΠΑΓΩΝΗΣ Αχιλλέας [Σ.Σ.: Δίνει έναν από την ομάδα]. Τον Παγώνη τον γνώρισα μέσο του ΝΤΑΣΚΟΥΡΕΛΟΥ Νικόλαου [Σ.Σ.: Δίνει δεύτερο από την ομάδα] με τον οποίο γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά, είμαστε και γείτονες. Ο Παγώνης έχει πλούσια δισκοθήκη και διά αυτό έχω πάει 5-6 φορές στο σπίτι του για να ακούσω δίσκους. Άλλες σχέσεις μαζί του δεν έχω.
Ερώτηση: Εις την υπ’ αριθμό 31 κατασχεθείσα επιστολή του Καλέντζη προς εσέ με ημερομηνία 3/1978 αναφέρει το όνομα “Θανασάκης” και τον χαρακτηρίζει σαν ανεκτίμητο κεφάλαιο της μελλοντικής “σποράς και θέρους”. Ποιος είναι ο Θανασάκης; και τι εννοεί “σπορά και θέρους”;;;
Απάντηση: Δεν γνωρίζω τι εννοεί γιατί δεν μιλάει συγκεκριμένα.
Ερώτηση: Εις τας κατασχεθείσας επιστολάς σου υπάρχει επιστολή που υπογραμμίζεται με την λέξη Νίκος. Ποιός σου απηύθυνε την επιστολή και ποίες οι μετ’ αυτού σχέσεις σου;;;
Απάντηση: Ονομάζεται ΤΣΑΜΗΣ Νικόλαος [Σ.Σ.: Δίνει τρίτο από την ομάδα] . Μένουμε στον ίδιο δρόμο στην οδό Φιλολάου και είμαστε φίλοι από το 1974. Πολιτικώς και αυτός έχει εθνικοσοσιαλιστικάς ιδέας. Ο Τσάμης κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να υπηρετεί στην Λήμνο, είναι έφεδρος αξιωματικός της Σ.Ε.Α.Π. [... ] Γιώργος είναι ο ΝΙΚΗΤΕΑΣ Γεώργιος [Σ.Σ.: Δίνει τέταρτο από την ομάδα] . Τον Άρη τον ξέρω αλλά μου διαφεύγει το επώνυμόν του. [Σ.Σ.: Δίνει πέμπτο από την ομάδα, αν και αυτός στάθηκε τυχερός γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν ήξερε το επώνυμό του]  Δημήτρης είναι ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ [Σ.Σ.: Δίνει έκτο από την ομάδα]
[...] Θανάσης πιθανώς είναι ο ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ [Σ.Σ.: Δίνει έβδομο από την ομάδα ]. Αιμίλιος πρέπει να είναι ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ [Σ.Σ.: Δίνει όγδοο από την ομάδα]. Με τους ανωτέρω είμαι γνωστός και με τους Νικητέα, Τσάμη, Παπουτσά και Καρακατσάνη είμαι και φίλος”»Οχτώ ονόματα συναγωνιστών, γνωστών και φίλων. Όχι άσχημα για μια “Β’ συμπληρωματική κατάθεση”, από έναν “σκληρό αγωνιστή που καταδιωκόταν για τις ιδέες του”. Ούτε που θα ήθελε να μάθει ο τωρινός Χρυσαυγίτης πόσους έδωσε στην κύρια κατάθεση. Και βεβαίως, η ημερομηνία (Πέμπτη 27/07/1978) έχει μεγάλη σημασία, μιας και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν ο πρώτος που συνελήφθη. Συνεπώς, ενδέχεται να είναι βάσιμες οι κατηγορίες των πρώην συναγωνιστών του σε αυτήν την υπόθεση, ότι δηλαδή αυτός μίλησε και τους έδωσε όλους. Στη συνέχεια της υπόθεσης, στις 26/09/1978 παραπέμπονται οι 4 από τους 10 βομβιστές (Νίκος Μιχαλολιάκος, Γεώργιος Ηλιόπουλος, Δημήτριος Παπουτσάς και Αλέξανδρος Μαριούκλας), όχι όμως με τον αντιτρομοκρατικό Νόμο 774/78, αλλά για το 495/76 περί όπλων και εκρηκτικών. Η «τύχη» του Νίκου Μιχαλολιάκου για άλλη μια φορά τον ευνοεί και τελικά καταδικάζετε μόνο σε 11 μήνες και 20 μέρες.Κι αν αυτό θεωρείται ένα επαναστατικό παρελθόν πως μπορεί να χαρακτηριστεί η άκρατη οικογενειοκρατία και αναξιοκρατία, που προωθεί μέσα στο κόμμα του ο Νίκος Μιχαλολιάκος; Επικεφαλής ο ίδιος της Χρυσής Αυγής και βουλευτές η σύζυγος του και ο γαμπρός του μετά από σωρεία παραιτήσεων μέχρι να προκύψουν ως βουλευτές, αυτοί που επέλεξε ο ίδιος και όχι αυτοί που έστειλε η ψήφος του κόσμου.

Γι αυτή την κάθαρση μιλάμε; Αυτοί είναι που θα καθαρίσουν τη χώρα από τους «κλέφτες»,  όταν οι ίδιοι δέχονται για ηγέτη τους ένα κλέφτη; Αυτοί θα καθαρίζουν τη χώρα από τους εγκληματίες όταν είναι οι ίδιοι έχουν για αρχηγό τους ένα εγκληματία; Γελοία κομπλεξικά και αμόρφωτα ανθρωπάκια που η μόνη τους δύναμη είναι η οχλοποίηση, ο νόμος του Λιντς και η άσκηση βίας. Βασίζονται στη  βουλευτική ασυλία και καλύπτονται πίσω από το νόμο, ακριβώς δηλαδή αυτά που κατηγορούν. Θέλουν ένα νεκρό απαραίτητα για να αποκτήσουν ήρωα και να τον κάνουν έμβλημα για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Απαξιώστε τους γυρίστε τους την πλάτη. Μη συζητάτε μαζί τους, κλείστε τους τις πόρτες παντού. Τι κι αν τους θεωρείται παραπλανημένους ή διαμαρτυρόμενους, δεν μπορεί να υπάρξει ανοχή σε κανένα τους. Τι κι αν όσοι τους υποστηρίζουν, δεν είναι όλοι εγκληματίες, είναι όμως συνεργοί. Αυτός ο λαός είναι καλοπερασάκιας και ανεπίδεκτος μάθησης. Βγείτε από τον Εθνικιστικό σας μικρόκοσμο και μη δικαιολογείται την τεράστια έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτή τη χώρα και το Έθνος, έτσι θα πάψετε να δικαιολογείτε και την ένδεια σκέψης που έχει στρέψει όλους αυτούς προς το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι από αντίδραση αλλά από άμετρη βλακεία και ανυπαρξία στοιχειώδους λογικής και ενδιαφέροντος για το δημόσιο καλό. Είναι από κόμπλεξ κατωτερότητας γιατί για μία φορά στη ζωή τους αισθάνονται ότι είναι σημαντικοί. Οι χθεσινοί περιθωριακοί ανίκανοι κανονίζουν την τύχη της Ελλάδας. Αν σε όλους αυτούς έδινες χρήματα στη τσέπη τους για να κάνουν το κομμάτι και τα γούστα τους δεν θα τους ένοιαζε μακάρι και να ξεπουλιόταν όλη η Ελλάδα.

Πηγές     
Πρακτικά δικών
Αρχείο ΕΡΤ  
Εφημερίδες


9 σχόλια:

 1. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να τη ξεβρωμίσουμε, αρχίζοντας από εσάς και τους ΣΥΡΙΖΑίους. Μακράν οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες είσαστε και οι δύο.

   Διαγραφή
  2. Δηλαδη τι θα κανετε ρε βικτωρα... θα ξεβρωμισετε την χωρα απο τον εαυτό σας; ανθελληνικα τομαρια μολυνατε καθε τι ελληνικο που ακουμπησατε.

   κοπριτες στρατιωτες χωρις τιμή ειναι απλοι δολοφονοι και ετσι περασατε στην ιστορια. και δεν το εχετε καταλαβει ακομα.

   Διαγραφή
 2. Δεν διαφωνει κανεις οτι ετσι ειναι ολα τα παραπανω. Ομως, ρε τσιρακια των κομματων, ρε βολεμενα κομματοσκυλα, που κανατε ολοι ενα blog και γραφετε οτι θελετε, γραψτε για τους αληθινους κλεφτες και τρομοκρατες, απο την μεταπολιτευση και υστερα.... Εχουν κατακρεουργησει τον κοινωνικο ιστο και εσεις γραφετε για καποιον ο οποιος δεν εχει καν κυβερνησει?? Δλδ το προβλημα τωρα ειναι ο Μιχαλολιακος?? Δλδ αν φυγει η χρυση αυγη απο την βουλη η χωρα θα σωθει?? Σοβαρευτητε λιγο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμε μας κάνεις και γελάμε πολύ.... Συμψηφισμός της τρομοκρατίας με τη τσεπούλα σας; Πλάκα έχετε. Όχι το πρόβλημα δεν είναι να φύγει μόνο ο Μιχαλολιάκος από τη Βουλή αλλά όλοι όσοι επιβουλεύονται το πολίτευμα της χώρας.

   Διαγραφή
  2. Αν θες να μιλας για τσεπουλα, να βαλεις και εσενα μεσα τον κατεξοχιν βολεμενο και ιδιοτελη ψευτοπατριωτη....και αν οντως εισαι κατα αυτων που επιβουλευοντε το πολιτευμα της χωρας, τοτε ξεκινα και γραφε γι αυτους..... Αλλα που να τολμησεις να το κανεις, θα σε κοψει η πεινα.......

   Διαγραφή
  3. Γιατί με ξέρεις και από εχθές και ξέρεις ότι είμαι βολεμένος; Το πιο πιθανό είναι να έχεις περισσότερα στη τσέπη σου από εμένα. Το να είμαι πιο ενημερωμένος και πιο σοβαρός από εσένα απλά, δεν παίζει ε; Δεν πειράζει θα σας περάσει.

   Διαγραφή
  4. προσωπικα δεν σε ξερω, αλλα σας ξερω ολους εσας τους δηθεν επαναστατες, οι "μαυροκουκουλακιδες" της νεας εποχης....που γραφεται οτι σας πληρωσουν..... τσιρακια του συστηματος....

   Διαγραφή
  5. Καλό θα ήταν τότε να φυλάς και μία πισινή για το ποιος είναι ο συνομιλητής σου. Βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και δεν είναι καθόλου ασφαλή τα συμπεράσματα σου, το ακριβώς αντίθετο. Ρίξε και μία ματιά στη σημερινή ανάρτηση που βιάζεσαι να χαρακτηρίσεις

   Διαγραφή