Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα στάδιο πριν την παράνοια


Είχα πει να ηρεμήσω σήμερα και να μη πιάσω πληκτρολόγιο στα χέρια μου, αλλά…. Αλλά χρειάζομαι επειγόντως επικοινωνία και ψυχοθεραπεία …. 

Ένα βήμα πριν το ζουρλομανδύα, άυπνη όλο το βράδυ με τα αναρχοάπλυτα να κάνουν πάρτι στο camping της Βούλας, τέντα τα μεγάφωνα με αυτή την καθόλα αηδιαστική μουσική να μου τρυπάει τα τύμπανα. Η βίλα Αμαλίας μετακόμισε ένα βήμα από το σπίτι μου και με έχει φέρει στα όρια της υπομονής και της αντοχής.


Ουρλιαχτά, σύννεφο ο μπάφος και σερνάμενα υποψήφια πτώματα έξω από το σπίτι μου να ουρλιάζουν όλο το βράδυ και η μουσική εκεί να παραμένει στη διαπασών να τρυπώνει μέσα στο κεφάλι μου.


Στις επανειλημμένες κλήσεις στην αστυνομία και στις ατελείωτες σειρήνες που πηγαινοερχόντουσαν στην παραλιακή όλο το βράδυ, βρέθηκε μία τηλεφωνήτρια για να μου πει «τι να κάνουμε …. εκεί μέσα χρειάζονται ΜΑΤ.  


Να τα στείλετε τα ΜΑΤ και να τα σαπίσετε στο ξύλο τα αναρχικά απόβλητα, να τους βγάλετε λιπόθυμους και αν δεν το κάνετε για τους νομοταγείς πολίτες, να το κάνετε για τα έρημα τα παιδάκια του ΠΙΚΠΑ της Βούλας, που είναι ακριβώς δίπλα και που ένα καλοκαίρι έχουν μαρτυρήσει. Λυπηθείτε τα κύριε Δένδια. Δείξτε έλεος για την κατάσταση τους.

Μόνα, έρημα, παρατημένα από γονείς και συγγενείς, κλεισμένα σε ένα ίδρυμα, να υφίστανται την κρίση στο πετσί τους, άρρωστα και δυστυχισμένα να ζουν υπό το κράτος του φόβου, τις κοροϊδίας, του προπηλακισμού και της ατελείωτης όχλησης από τα αναρχικά και παρακρατικά γουρούνια που δεν δίστασαν να επιτεθούν σε νομοταγής πολίτες που προσπάθησαν να τους σταματήσουν.


Σταματήστε τους πριν να είναι αργά και πριν αναλάβουμε εμείς και τους μαζεύετε με ασθενοφόρα. Η υπομονή μας τελείωσε σήμερα το πρωί στις 7.45 που σίγασαν τα μεγάφωνα και προκειμένου να μας κλείσουν εμάς στο φρενοκομείο, προτιμούμε να τα κάνουμε όλα λίμπα και να τους στείλουμε αυτούς και τους υποστηρικτές τους στο νοσοκομείο. Χριστίνα Σιδέρη 

3 σχόλια:

 1. Παρε τη Λουι Βιτον σου και πανε να τους στειλεις στο νοσοκομειο. Η μηπως θα στειλεις τα παιδια με τις μαυρες μπλουζες και τα αρχαιοελληνικα γραμματα?
  Καταντια. Ουτε στη Βουλα δεν μπορει να ησυχασει ο κοσμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ά ρε νομοταγή πολίτη, τα παράνομα κλαμπ δε σ ενοχλήσανε είκοσι χρόνια, το αυτοδιαχειριζόμενο κάμπινγκ στο οποίο γίνεται ίσως μία εκδήλωση το μήνα, χάλασε την "ηρεμία σου". Οι φραγκάτοι γλυφαδιωτοβουλιώτες είναι πιο διακριτικοί στη καλοπέραση τους και δεν ενοχλούνε τα άμοιρα παιδάκια που επικαλείσαι, άσε που πλένονται συχνά και δε βρωμάει ο τόπος..
  Ένα στάδιο πριν την παράνοια; Ο ζουρλομανδύας έχει αργήσει πολύ. Πάρε φόρα και σάλτα, υποβαθμίζεται η ανθρωπότητα όσο υπάρχεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ε λα ρε υποβαθμίζεται η ανθρωπότητα γιατί κάποιος λέει την αλήθεια για το σινάφι σου; Ή επειδή κάποιος αντιστέκεται στο φασισμό σας να επιβάλλετε την παρουσία σας και τις απεχθείς συνήθειες σας με το ζόρι. Όχι θα μείνουμε άπραγοι όταν μετατρέπετε τις πόλεις μας σε σφηκοφωλιές αναρχικών και άνδρα ναρκωτικών και κρατάτε όλη τη πόλη ξάγρυπνη μέχρι το πρωί στέλνοντας παιδιά για νοσηλεία με τα σκουπίδια που ακούτε μέχρι το πρωί. ΟΙ εποχές που κάνατε ότι θέλατε τελείωσαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή