Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Θα μείνετε στα λόγια κύριε Μιχαλολιάκο;

Μήπως θα πρέπει η Χρυσή Αυγή πέρα από τις καθημερινές κορώνες να αποφασίσει να κάνει και ουσιαστική δουλειά, με τα ομογάλακτα της Ευρωπαϊκά κόμματα; Στην τελική θα αναγκαστεί και να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους και να συνεργαστεί, μια και όλα δείχνουν ότι το 2014 θα είναι στην Ευρωβουλή. Τώρα με ποια στελέχη, αυτό είναι μία άλλη συζήτηση ….. Πάντως σήμερα η Χρυσή Αυγή καλείται να αποδείξει τη σοβαρότητα των λόγων της με πράξεις που θα εναρμονίζονται με το γενικό καλό της Ελλάδας και την εικόνα της στο Εξωτερικό. Έχει αποδείξει ότι με το NPD, το νεοναζιστικό κόμμα της Γερμανίας έχει χρόνια αγαστή συνεργασία. Μέχρι και εκπροσώπους τους στέλνουν χρόνια τώρα στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Τι πειράζει να επεκταθεί η συναδέλφωση και στο Αυστριακό αντίστοιχο κόμμα; 

Κύριε Μιχαλολιάκο εσείς που ισχυρίζεστε ότι μπορείτε να διοικήσετε την Ελλάδα και να τη βγάλετε από το αδιέξοδο και τον οικονομικό μαρασμό, κάντε το πιο απλό για να μας αποδείξετε την αλήθεια των λεγομένων σας αλλά και τη βαρύνουσα σημασία της ύπαρξης σας ως κόμμα. Αναλάβετε πρωτοβουλία και συνομιλήστε με τον Αυστριακό ομόλογο σας, που έχει βρει την ευκαιρία να βάλλει κατά της Ελλάδας και να την διαπομπεύει. Αποδείξτε μας ότι μπορείτε να είσαστε χρήσιμος και αποδοτικός με κάτι που μπορείτε να κάνετε.


Ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αυστριακής αντιπολίτευσης, του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων (FPÖ) Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, ζήτησε τη διακοπή κάθε περαιτέρω βοήθειας προς την Ελλάδα που, όπως επισημαίνει, γίνεται ολοένα και πιο μάταιη, καθώς ακόμη και αυτή η εμφανιζόμενη μείωση στην συρρίκνωση της οικονομίας, εξαιτίας ενός τουριστικού καλοκαιριού «ρεκόρ», δεν μπορεί να παραπλανήσει ότι υπάρχει προοπτική για μια στροφή.


Ακόμη και με βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ της Ευρώπης, «το βαρέλι χωρίς πάτο, η Ελλάδα» δεν πρόκειται να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της, αναφέρει ο Στράχε, συμπληρώνοντας πως ακόμη και ο στοιχειοδέστερος κλάδος της οικονομίας, ο τουρισμός, δεν είναι σε θέση να αλλάξει την κατάσταση και ως εκ τούτου κάθε περαιτέρω πληρωμή σε ένα εξαντλημένο κράτος κρίσης είναι χαμένα χρήματα. Ο ίδιος επισημαίνει πως, πέραν της Ελλάδας, η οποία, όπως ισχυρίζεται, θα χρειασθεί, σύμφωνα με το ΔΝΤ και άλλα σχεδόν 50 δισεκατομμύρια ευρώ σε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας, περαιτέρω βοήθεια θα χρειασθούν και η Ιρλανδία, η Κύπρος και η Πορτογαλία ενώ προαναγγέλεται μια βαθύτερη ύφεση για την Ιταλία.

Όπως προσθέτει ο Στράχε, το κόμμα του, των Ελευθέρων, είχε προειδοποιήσει σχετικά από την έναρξη της βοήθειας προς την Ελλάδα και, όπως διαπιστώνεται, τώρα δικαιώνεται πλήρως.

Ορίστε  κύριε Μιχαλολιάκο, πεδίο δόξης και επίδειξης πατριωτισμού, λαμπρό. Θα μείνετε μόνο στα λόγια;


Πηγή: SKAI NEWS


1 σχόλιο:

  1. Άντε βρε Μιχαλολιάκο!!! πάλι εσύ φταις για την κατάσταση μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή