Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αριστερές παρθένες της μεταπολίτευσης

Όταν ακούω τη λέξη δολοφόνος από τα χείλη των ακροαριστερών, παρακρατικών, αναρχικών, τρομοκρατών, ΣΥΡΙΖΑίων και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γελάω πάρα πολύ γιατί δεκαετίες ολόκληρες, η αριστερή προπαγάνδα, παρουσιάζει το δεξιό χαστούκι ως έγκλημα και την αριστερή τρομοκρατία ως επανάσταση. Η αποδόμηση των αριστερών παρθένων του πολιτικού σκηνικού, γίνεται από τα μνήματα των αθώων θυμάτων τους, που ζητούν δικαίωση χωρίς αντίκρισμα ακόμα και σήμερα. Πλην όμως η πολιτική – αστυνομική – δικαστική ασυλία των αριστερών, τελείωσε οριστικά γιατί πλέον η ζυγαριά, παραβάρυνε προς τα αριστερά και η πολιτεία πρέπει οριστικά να τελειώνει με τα ανεξάντλητα φαινόμενα βίας που υποθάλπει ή τελεί η αριστερά. Πρέπει να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και τα στόματα να πάψουν να κλείνουν από φόβο.

Ας κάνουμε μία αρχή και μία προσεκτική καταγραφή των δολοφονημένων από την αριστερά. Μακρύς ο κατάλογος αλλά αναγκαίος να αναγνωστεί. Ας ξεκινήσουμε από την πιο ακραία αριστερή έκφανση της «επανάστασης» με τους δεκάδες νεκρούς. Καταγράφουμε τις αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις 17 Νοέμβρη, 1η Μάη, Επαναστατική Μαχητική Αριστερά, Επαναστατική Αλληλεγγύη, Επαναστατικοί Πυρήνες, Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, Σέχτα Επαναστατών και τον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα, που ευθύνονται για συνολικά 73 δολοφονίες και 580 τραυματισμούς συνανθρώπων μας. Ας καταγράψουμε αναλυτικά και ονομαστικά τα θύματα.Από τη 17 Νοέμβρη έχουμε  τους εξής δολοφονημένους. Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία. Και οι αλλοδαποί Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν.

Επίσης, από την ίδια οργάνωση, τραυματίστηκαν ο αμερικανός λοχίας Ρόμπερτ Τσαντ, ο Παναγιώτης Ρουσέτης (οδηγός του Μομφερράτου), ο γιατρός Ζαχαρίας Καψαλάκης, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ταρασουλέας, ο τότε βουλευτής του ΠαΣοΚ Γιώργος Πέτσος, ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο οδηγός του, ο τούρκος επιτετραμμένος Ντενίζ Μπουλούκμπακσι, ο οδηγός του, η ιδιαιτέρα του και μία διερχόμενη πολίτις, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασάς και ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Παπαδημητρίου.Από την οργάνωση «1η Μάη» τραυματίστηκε ο τότε πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Ραυτόπουλος και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θεόδωρος Βερνάρδος. Από την «Αντικρατική Πάλη» δολοφονήθηκαν ο εισαγγελέας Γεώργιος Θεοφανόπουλος και οι συνοδοί χρηματαποστολής Γ. Πανταζόπουλος και Μ. Τσιμπούρης.


Από την «Επαναστατική Μαχητική Αριστερά» έχουμε τον τραυματισμό 39 επιβατών λεωφορείου από έκρηξη βόμβας (31.10.1985). Από την «Επαναστατική Αλληλεγγύη» δολοφονήθηκε ο ψυχίατρος των φυλακών Κορυδαλλού Μάριος Μαράτος (19.2.90).Από τους «Επαναστατικούς Πυρήνες» δολοφονήθηκε η υπάλληλος Ασφαλιστικής Εταιρείας Βιργινία Κωνσταντίνου, ενώ τραυματίστηκε και 30χρονος συνάδελφός της. Στον «Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα» οφείλεται ο τραυματισμός τριών διερχομένων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος (12.12.2005).


Από τις Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, έχουμε τη δολοφονία του Δημήτρη Μίχα, του 53χρονου οδηγού ταξί που προσπάθησε να τους σταματήσει μετά από ληστεία τράπεζας στις 19.08. 2012. Από τη Σέχτα των Επαναστατών έχουμε τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια στις 19.07.2010 στο κατώφλι του σπιτιού του.


Μία ξεχωριστή κατηγορία είναι οι ένστολοι αποδέκτες του μένους της αριστερής δολοφονικής μανίας. Ο κατάλογος των δολοφονηθέντων αστυνομικών, μετά το 1981περιλαμβάνουν, τον αστυφύλακας Χρήστος Μάτη, φρουρό σε υποκατάστημα της Εθνικής στα Πετράλωνα, δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη» (24.12.1984). Οι αρχιφύλακες Βασίλειος Μπούρας και Γεώργιος Γεωργίου και ο ανθυπαστυνόμος Γεώργιος Δουγένης τραυματίστηκαν θανάσιμα σε ένοπλη συμπλοκή με μέλη της «Αντικρατικής Πάλης», όπου πρόλαβαν αμυνόμενοι να σκοτώσουν τον διάσημο «ήρωα» των τρομοκρατών Χρ. Τσουτσουβή (15.5.1985).Ο αρχιφύλακας Νικόλαος Γεωργακόπουλος τραυματίστηκε θανάσιμα σε υπηρεσιακό λεωφορείο από έκρηξη βόμβας, που πυροδότησε η «17 Νοέμβρη», (26.11.1985). Ο υπαστυνόμος β΄ Νικόλαος Τσιμπούρας δολοφονήθηκε εν υπηρεσία (2.2.91).Ο αρχιφύλακας Ιωάννης Βάρης έχασε τη ζωή του σε υπηρεσιακό λεωφορείο από αντιαρματικό βλήμα που εκτόξευσε η «17 Νοέμβρη».


Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Απόστολος Βέλλιος τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετήσει η οργάνωση «ΕΛΑ» (19.9.94). Ο αστυφύλακας Κωνσταντίνος Ζάμπαλας δολοφονήθηκε μέσα στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων (7.11.94).Ο ανθυπαστυνόμος Αναστάσιος Μηζύθρας δολοφονήθηκε από άγνωστους μασκοφόρους στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Τιφλίδα Γεωργίας. Ο Χαράλαμπος Αμανατίδης, σκοπός στην οικία του στρατιωτικού ακολούθου της βρετανικής πρεσβείας, δολοφονήθηκε από άγνωστους τρομοκράτες, με πυροβόλο όπλο. Ο αρχιφύλακας Αντώνιος-Νεκτάριος Σάββας δολοφονήθηκε στα Άνω Πατήσια, από τη Σέχτα Επαναστατών, ενώ φρουρούσε οικία υπό προστασία μάρτυρος κατά τρομοκρατικής οργάνωσης και την Πέμπτη 24.6.2010 δολοφονήθηκε από βόμβα στο γραφείο του ο υπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Βασιλάκης.


Όσο για τους τρεις νεαρούς αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από τα πυρά των μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» και της οργάνωσης Ο.Π.Λ.Α. στις 28.10.2009, ανεβαίνει ο καθένας τον δικό του Γολγοθά. Αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, κανένας δεν δουλεύει, βρίσκονται όλοι σε αναρρωτική άδεια και κλεισμένοι στον εαυτό τους. Ο Διαμαντής Μαντζούνης, με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα καλοκαίρια ζει στο χωριό του στην Κυπαρισσία. Η ειδική φρουρός Σοφία Ψυχογιού επέστρεψε προσωρινά στο χωριό της, το Αθαμάνιο Αρτας, καθώς η κίνηση στο ένα της χέρι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ ο ελαφρύτερα τραυματισμένος Γεώργιος Τζουμάνης αυτή την εποχή πηγαινοέρχεται στο Κάστρο Βοιωτίας έχοντας αναρρωτική άδεια τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο.Ας περάσουμε και στις στυγνές δολοφονίες από αναρχικούς –παρακρατικούς και κουκουλοφόρους που χαίρουν της απόλυτης προστασίας και ασυλίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στις 11.01.1991 καίγονται ζωντανοί από ρίψη μολότοφ μέσα στο μέγαρο που στέγαζε το πολυκατάστημα Κ. Μαρούσης οι Περικλής Ρεπαπής που είχε στον 6ο όροφο γραφείο μηχανογράφησης, ο 60χρονος χρυσοχόος Γιάννης Μεμετζίδης, που εργαζόταν στον 1ο όροφο και ο 57χρονος δικηγόρος Εμμανουήλ Κοντόπουλος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στο ασανσέρ. Απανθρακωμένο βρέθηκε και το πτώμα ενός ακόμη νεαρού, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.  Στις 05.05.2010, πέθαναν από ασφυξία μετά από ρίψη βόμβας μολότοφ μέσα στην τράπεζα Μarfin, οι Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος), Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης.


Έχουμε όμως και δολοφονικές πράξεις αριστερών συνδικαλιστών μέσα στα Χημείο της Θεσσαλονίκης, όπως αυτή του Ανδρέα Λοβέρδου, ως μέλος της Πανσπουδαστικής (φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ) εκφραστή της Μαοϊκής τάσης μέσα στο πανεπιστήμιο ενάντια στον Άρη Δεσλή στις 07.10.1974 , τον οποίο έδεσε πάνω στα κάγκελα της περιβόλου, του έσπασε το σαγόνι και τον ξυλοκόπησε μέχρι αναισθησίας ενώ απειλούσε ότι θα τον περάσει από Λαϊκό δικαστήριο. Από τα χέρια του τον διέσωσε ο σημερινός Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κος Κόκκαλης της και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Το επόμενο θύμα ήταν ο Βασίλειος Παπαλεξάτος ο οποίος ήταν διερχόμενος έξωθεν του Πανεπιστημιακού χώρου. Οι αριστεροί συνδικαλιστές τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τραυματισθεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί και αυτός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

                      


Πογκρόμ κατά της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας με δολοφονικές επιθέσεις έχουμε τη δεκαετία του 80, από τη νεολαία του ΚΚΕ και τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ… Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαιρώματα σε Αγρίνιο, Πάτρα, Ηράκλειο και Πειραιά με 5 θύματα. Πυροβολισμούς στην Καλαμάτα με 34 θύματα και συνεχείς ξυλοδαρμούς σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στα πανεπιστήμια από τους αριστερούς κατά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Ξυλοδαρμοί στο Πα.Πει το 2011 από πληρωμένος μπράβους. Άγριος προπηλακισμός από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις εστίες της Πανεπιστημιούπολης του Γάλλου στο Ρέθυμνο. Επιθέσεις με λοστούς της ΠΑΣΠ Μαθηματικού στη Νομική. Η καθηγήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών Δανάη Διακουλάκη, δέχεται επίθεση στο γραφείο της από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι της επιτέθηκαν πετώντας μπογιές στο γραφείο της και προκαλώντας υλικές ζημιές. Μέλη της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης με επικεφαλής το Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΣΘΕ Αδαμόπουλο Ξάνθο εισέβαλαν στο χώρο της Σχολής και επιτέθηκαν σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τη συνοδεία «εξωπανεπιστημιακών», ένας εκ των οποίων επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι με τη λαβή περιστρόφου όπλου μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. 100 περίπου μέλη της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ μαζι με μπράβους και με εξωπανεπιστημιακά στοιχεία  εμποδίζουν  μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς και μέλη του φοιτητικού συλλόγου της ΑΣΟΕΕ να εισέλθουν στο χώρο του Πανεπιστημίου και πιο συγκεκριμένα στο υπόγειο της Σχολής όπου βρίσκεται ο χώρος της ΔΑΠ. Εκεί τα μέλη της ΠΑΣΠ προπηλακίζουν και επιτίθενται εναντίον των φοιτητών της ΔΑΠ με πέτρες και ξύλα. Ομάδα κουκουλοφόρων που βγήκε από την πολυτεχνική σχολή επιτίθενται και χτυπάει ομάδα φοιτητών που βρίσκεται μπροστά στις εγκαταστάσεις ΤΕΦΑΑ. Τρεις φοιτητές  και μια φοιτήτρια  της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ τραυματίζονται.  60 κρανοφόροι και κουκουλοφόροι επιτίθενται με καρέκλες και μπουκάλια μπύρας σε περίπου 15 φοιτητές της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ κατά την καταμέτρηση στις φοιτητικές εκλογές του ΤΕΦΑΑ. Πολλά άλλα περιστατικά διαδραματίζονται σε όλη την Ελλάδα από τη Κομοτηνή μέχρι τη Κρήτη. Είναι μεγάλη τύχη που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα ανάμεσα στους φοιτητές.


Σε όλες τις παραπάνω αναφορές αξίζει να συνυπολογίσουμε τους ξυλοδαρμούς και τα λιντσαρίσματα πολιτικών και δημοτικών αρχόντων από αριστερούς συνδικαλιστές. Την αυλαία ανοίγει ο Κωστής Χατζηδάκης στις 15.12.2010 στη πλατεία Συντάγματος, όπου λιντσάρεται στη κυριολεξία από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 29.06.2011 προπηλακίζεται ο βουλευτής Αλέξανδρος Αθανασιάδης ενώ στις 18.05.2011 προπηλακίζεται ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος στο Κολωνάκι από συνδικαλιστές και πάλι. Στις 17.11.2011 δέρνεται ο Στέφανος Τζουμάκας μέσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο από αριστερούς φοιτητοπατέρες. Στις 19.07.2013 ο Άδωνις Γεωργιάδης προπηλακίζεται από συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ έχει προηγηθεί ο προπηλακισμός του ιδίου και της συζύγου του ένα χρόνο νωρίτερα σε εστιατόριο. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη έχει καεί 17 φορές από τους αριστερούς και αναρχικούς. Στις 07.07.2013 αριστεροί συνδικαλιστές προπηλακίζουν το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και στις 19.09.2013 αριστεροί και αναρχικοί διαδηλωτές τον Πάνο Καμμένο.


Τα παραπάνω είναι ένα μικρό και αντιπροσωπευτικό δείγμα των θυμάτων από την άσκηση βίας της αριστεράς κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Μετά βεβαιότητας έχουμε ξεχάσει να αναφέρουμε πολλούς. Καλό είναι να κρατήσουμε αυτό το μακρύ κατάλογο για να κατανοούμε μέσα από τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ και των άλλων αριστερών δυνάμεων, τι εννοούν όταν μιλάνε για δημοκρατία και τι πρόκειται να κάνουν αν αναλάβουν ποτέ την εξουσία.  

Υ.Γ Δυστυχώς την 1η Νοεμβρίου 2013, ο κατάλογος έγινε πιο μακρύς και προστέθηκαν τα ονόματα του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνει, δύο νέων παιδιών που εκτελέστηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. 

                        

12 σχόλια:

 1. Μα συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ- οτι δηλαδη οτι η ΧΑ ειναι σαν την 17Ν και τους πυρηνες της φωτιας.
  Τρομοκρατικη, εγκληματικη οργανωση

  Αλλα τοτε γιατι ο Κουφοντινας ειναι στη φυλακη και ο Μιχαλολιακος στην βουλη και τηλεοραση?

  ε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χριστάκι, μάλλον χρειάζεσαι αλκοτέστ κι αλήθεια λέω.

   Διαγραφή
  2. Γιατί ο Κουφοντίνας έχει πυροβολήσει και σκοτώσει. Ο Μιχαλολιάκος δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Ακόμα τουλάχιστον.

   Διαγραφή
  3. Δηλαδή για να καταλάβω να βάλουμε φυλακή τον Μιχαλολιακο και τον Λαλίωτη? αυτό ζητας? Τον έναν γιατι ειναι ΧΑ και τον αλλο γιατί ειναι αρχηγος της 17Ν?

   Διαγραφή
 2. Κ ποιον σκοτωσε ρε λεβεντη αφου συμφωνεις η χρυση αυγη εκτος απτο χθεσινο περιστατικό το οποιο ακομα ερευναται?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αφελειες/.πρωτον δεν ειναι ολα αυτα το ιδιο πραγμα,καποια ειναι στοχοι που κατα τους "αναρχικους" ηταν στοχοι κλειδια καποιοι παραπλευρες απωλειες ,και συνολικα ολοι οσοι δηλωναν αριστεροι επαναστατες τοτε ειναι υποπτοι για συνεργασιες με ΚΥΠ .Ισως ελαχιστοι ηταν παρανοημενοι ιδεολογοι που νομιζαν οτι ο ενοπλος αγωνας ετσι φερνει λυσεις.ερυθρες ταξιαρχιες και τετοια.Αλλα μετα το 1990 μιλαμε για αλλη γενια για τους δηθεν ,σε ολα ακομα και οι τρομοκρατες δηθεν ηταν.Οσο για την συνδεση συριζα και βιας ,το αφηνω γιατι ειναι τοσο χαζος και παρανοικος ο τροπος που βγαινει το συμπερασμα που δεν θελω ουτε να αρχισω να διεισσδω στα μυαλα που το σκεφτηκαν που σιγουρα ειχαν πολλα προβληματα αλλα ..δεν αφηνουμε τις υποκρισιες να δουμε πως θα σωθουμε ολοι απο την επιθεση των πλουσιων?ο εχθρος ολων μας ειναι η απληστια .αλλα εσεις εχετε ακομα απωθημενα απο τον εμφυλιο λεει...ποτε γεννηθηκατε αραγε ?τι σκατα σας εβαλαν στο κεφαλι οι γονεις σας?ουφ πια!παλιατζουρες εγκεφαλοι .21ος αιωνας αγαπητοι μου,εκπολιτισμος υποτιθεται..ημιμαθεια,προκαταληψη,κομπλεξ,προσωπικα προβληματα ψυχολογικα ,και βεβαια κουτοπονηρια ...μπας και νοιωσουν καλυτερα οτι και καλα ταπωσαν τον εχθρο...πριν τον σκοτωσουν ..τετοια ευγενικα αισθηματα.που θα παει θα μεγαλωσετε και εσεις και οπως εγω θα δειτε και θα μαθετε ,θα καταλαβετε οτι σας χρησιμοποιησαν και αν εισαστε εξυπνοι θα ξεφυγετε πριν σας καταστρεψουν αυτοι που κινουν τα νηματα σας χωρις να το ξερετε .ευχομαι να γευτειτε αυτο που φανταζεστε αυτο για το οποιο τοση ενεργεια ξοδευετε να προωθησετε ,παρ οτι σιγουρα καταλαβαινετε ακομα και οι ιδιοι οτι ειναι εγκληματικο,βλαβερο για την ανθρωπινη υποσταση ,και τελικα ανηθικο,αν την ξοδευατε αυτην την ενεργεια για καλο ,σημερα ο κοσμος θα παρακολουθουσε την ελλαδα για να παρει μαθηματα παλι.αλλα αρκειστε στο παρελθον ,στις δαφνες που καποιοι αλλοι κερδισαν γιατι εσεις το μονο που κανετε ειναι να μνημονευετε αυτους .οι ιδιοι αχρηστοι και καταστροπφικοι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πόσο λοβοτομημένος μπορεί να είσαι. Πόσο ανίδεος και οργισμένος, αγράμματος, ημιμαθής και μπερδεμένος?

   Διαγραφή
  2. φιλε μου...οταν λες....αλλα εσεις εχετε ακομα απωθημενα απο τον εμφυλιο λεει...ποτε γεννηθηκατε αραγε ?τι σκατα σας εβαλαν στο κεφαλι οι γονεις σας?ουφ πια!παλιατζουρες εγκεφαλοι .21ος αιωνας αγαπητοι μου,εκπολιτισμος ...ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΥΠΟΘΕΤΩ....αλλιως...για ποιους το λες;;;;Η ΓΙΑ ΤΟ...Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ(αριστερα ασφαλως να ξεχνα...εθνομηδενισμος...ξενοφιλια...οικοφοβια...πατριωτισμος=ρατσισμος-εθνικισμος...) του μεγα διχαστη πρακτορα γλειφτη της ακρας αριστερας Ανδρεα...Η ΜΗΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;η μηπως πιστευεις οτα ΑΝ το κρατος δεν ειχε στραφει εναντιων του Ελληνα(συστημικα)..θα ειχε βρει χωρο η καθε ΧΑ να παρει παραπανω απο 0,7%;;;;;

   Διαγραφή
 4. τι εννοεις στοχους κλειδια. και ποιοι ειναι αυτοι που θετουν στοχους εεεεεεε? ωραιος εισαι.η αριστερα την εχει στο αιμα της την επανασταση το λεει και το γραφει απο τοτε γεννηθηκε. δημοκρατια του 99,99% θελει όπως στη σοβιετια. αλήθεια τι θα κανει ο συριζα με τα δικα του ελασ-ματ αν γινει κυβερνηση και οταν εγω σπαω και σκιζω κεφαλια στο ονομα της δηθεν δικης μου αναρχοκαταστασης? θα φωναζουν τοτε οι κυβερνητικοι συριζαιοι μπατσοι γουρουνια δολοφονοι? τρελα στο μυαλο των αριστερων η εννοια δημοκρατια και κοκκινος η μαυρος φασισμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. στο αρθρο χρειαζεται η απαραιτητη προσθηκη δεκαδων ξυλοδαρμων ανυποψιαστων απο αναρχικους και μαχαιρωματα,επειδη φορουσαν μια μπλουζα με ελληνικη σημαια απανω,η επειδη σε καποια συγκεντρωση των αγανακτισμενων,περνουσαν κοντα απο μπλογκς...αναρχικων,με σημαιες στο χερι Ελληνικες,φωναζοντας το ιδιο δυνατα με εκεινους για τα ιδια πραγματα...ελεος η μονομερια πια σε αυτη τη χωρα...ειναι της μοδας να τραμπουκιζεις εξ αριστερων,αλλα κατακριταιο ΜΟΝΟ εκ δεξιων...ασφαλως να παει ισοβια και να εκτελεστει ο παραφρων που αφαιρεσε ζωη,ειτε για το ποδοσφαιρο,ειτε για πολιτικα,ειτε για οτιδηποτε...αλλα...για σκεφτητε...ποσες χιλιαδες Ελληνες εχουν πεσει θυματα δολοφονιων,βιασμων,ακρωτηριαστων,καταστροφης γενικα της προσωπικοτητας,περιουσιας,η υπαρξης τους γενικοτερα απο την αλλοδαπη εγκληματικοτητα η οποια καθαγιαζεται και αποσιωπειται και δικαιολογειται εξ αριστερων με την επιφαση της...ισης αποστασης;;;(σκοτωνουν και ελληνες...αοριστα βεβαια...δεν εξεταζεται το κατα ποσο η ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση ουσιαστικα νομοτελιακα συνεπαγεται εγκληματικοτητα)...αλλα τοτε...με λυπη μου σαν αντιλογο...θα πω και γω για το συγκεκριμενο δολοφονικο και καταδικαστεο συμβαν...ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ(αλλιως πατε στον κορυδαλλο και μετρηστε τους)...ΟΠΟΤΕ...ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ(ΑΚΡΑ εστω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αφού οι απλοί αριστεροί είναι ακόμα εκτός ιδρυμάτων και οι κεφαλές εκτός μπουντρουμιών, καλά να πάθουμε γιατί μυαλό δεν βάζουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ηλίθιε φασίστα, η φωτογραφία που απεικονίζει το σύνθημα "ΖΗΤΩ Ο ΕΛΑ" είναι κλεμμένη από κάποιο ιστολόγιο. Δεν αναφέρεις καν την προέλευσή της...

  ΑπάντησηΔιαγραφή