Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ας γίνουμε επιτέλους κράτος


Φωτογραφία από ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS 
Απρίλιος 2010

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι πολύ δύσκολο για μένα να κατανοήσω πως και γιατί, δύο πολιτικοί αρχηγοί, όπως είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, διάλεξαν τα σχολεία για να κάνουν τις εμπρηστικές και καθόλα ψευτο-επαναστατικές ομιλίες τους. Ποιος διεστραμμένος νους τους προέτρεψε να αμαυρώσουν τον αγιασμό και την πρώτη μέρα στα σχολεία. Ποιος ιθύνων νους τους επέτρεψε να το πράξουν. Σοβαρούς δασκάλους και καθηγητές έχουμε σε αυτή τη χώρα που εμπρός στα ατομικά τους συμφέροντα δεν διστάζουν να εκπορνεύσουν το λειτούργημα που θα έπρεπε να ασκούν.

Ναι διαβάσατε πολύ καλά. Πρόκειται περί πορνών και νταβατζήδων. Πόρνες της πολιτικής οι δάσκαλοι, καθηγητές και οι διευθυντές, με νταβατζήδες τους κομμουνιστές Αλέξη Τσίπρα και Δημήτρη Κουτσούμπα.  Προφανώς τα μεγάφωνα του Λένιν και του Τρότσκι έχουν ξεχάσει τι θα πει σχολείο και εκπαίδευση. Αδιαφορούν για μαθητές, γονείς και μία ολόκληρη κοινωνία που κρατάνε ομήρους και επί πλέον βγάζουν «δεκάρικους» εντυπωσιασμού. Είδαμε ακόμα και αυτό…. Τον Αλέξη Τσίπρα, τον δηλωμένο άθεο, να φυλάει το σταυρό στα χέρια του ιερωμένου που έκανε αγιασμό για να εντυπωσιάσει και να πείσει τους ελαφρόμυαλους ότι διαθέτει θρησκευτικό συναίσθημα. Όλα στο βωμό της καρέκλας.  Όπως και να έχει αυτοί όλοι είναι υπο-προϊόντα μίας καθόλα παρηκμασμένης αριστερόστροφης κοινωνίας με ενοχικά σύνδρομα και ψευτο-προοδευτικά απωθημένα.

Εμείς τι είμαστε; Και όταν λέω εμείς, εννοώ όλους εμείς που παρακολουθούμε αμέτοχοι και αδρανείς τον αναρχοκομμουνισμό να κάνει κατάληψη στα σχολεία με τη μορφή του ετεροχρονισμένου προέδρου του δεκαπενταμελούς και την επαναστατημένη φιγούρα του αριστερού αυταρχισμού. Που είναι οι γονείς, να απαιτήσουν από το κράτος να παραμείνουν τα σχολεία κοιτίδες μάθησης και εκπαίδευσης και όχι εκλογικές αρένες, βορά στα χέρια των κομμουνιστών, που ως μόνο προορισμό έχουν τη διάβρωση των νεανικών μυαλών στα πρότυπα της κομμούνας του 40 και της άλωσης των συνειδήσεων.

Δεν θα μιλήσω για το που είναι οι ίδιοι οι καθηγητές γιατί όπου δεν υπήρχε ο Τσίπρας και ο Κουτσούμπας, υπήρχαν αναρχοκομμουνιστές διευθυντές, γυμνασιάρχες και λυκειάρχες που αναπαρήγαγαν λογίδρια δια του μικροφώνου, ίσης κομμουνιστικής αξίας που θα έκαναν τους προαναφερόμενους να κοκκινίσουν από ντροπή γιατί δεν υπήρξαν στους λόγους τους αρκετά επαναστατικοί… Εμείς οι πολίτες, απλοί θεατές για άλλη μία φορά.

Είναι λες και ζω σε παράλληλο σύμπαν. Τη δεκαετία του 80 που ήμουν μαθητής, πάλι οι γονείς μας ήταν απλοί θεατές στην εγκληματική διαχείριση της παιδείας από το ΠΑΣΟΚ. Εκείνη τη δεκαετία, οι καθηγητές για πρώτη φορά έγιναν ινστρούχτορες των αριστερών «ιδανικών» και εκπαραθύρωσαν τη γνώση για να πάρει τη θέση της ο συνδικαλισμός μέσα στα σχολεία. Ακολούθησαν τα δεκαπενταμελή και οι καταλήψεις ως σύγχρονο μέσο πίεσης, ενώ στην ουσία ήταν αιχμή του δόρατος της διάλυσης. Κατάφεραν μέσα από τα σχολεία να διαλύσουν μια ολόκληρη κοινωνία και να υποσκάψουν θεμελιώδης αξίες όπως αυτής της οικογένειας. Ποιος είναι αυτός που δεν θυμάμαι το μανιφέστο του εγκληματία Λαλιώτη…. περί ανυπακοής στις παραδοσιακές αξίες της κοινωνίας.

Έτσι και σήμερα παρατηρούμε αμέτοχοι άλλο ένα έγκλημα που γίνεται με θύματα τα ίδια μας τα παιδιά. Αντιδράστε και κινητοποιήστε και τους γύρω σας. Αφυπνίστε την πολιτεία και τη δικαιοσύνη. Μία φωνή δεν μπορεί να κάνει πολλά, μπορούν όμως πολλοί ενεργοί πολίτες να περιφρουρήσουν τις αξίες και τα ιδανικά. Μην επιτρέψετε να περάσει ατιμώρητη η προπαγάνδα της αριστεράς για άλλη μία φορά. Απαιτήστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι χθεσινοί εγκληματίες και σταματήστε τη διάβρωση. Οργανωθείτε γιατί εδώ δεν πρόκειται για ελεύθερη διακίνηση ιδεών αλλά για οργανωμένη επίθεση που έχει σκοπό την κατάλυση της Δημοκρατίας.

Περίμενα την πολιτεία να αντιδράσει και μάλιστα δυναμικά. Περίμενα να απαγορεύσει αυτές τις κατάπτυστες ενέργειες. Περίμενα ακόμα και να ξεκινήσει τη διαδικασία απόλυσης των επίορκων. Περίμενα ένας εισαγγελέα να επέμβει. Περίμενα να υπάρχει συνείδηση και Εθνικό φρόνημα. Ακόμα περιμένω, αλλά δεν θα μείνω άπραγος. Αφού η πολιτεία ολιγωρεί, θα επιβάλλω στον εαυτό μου και στους γύρω μου να γίνουμε οι βουκέντρες και να τους αφυπνίσουμε.

Μάθετε επιτέλους τι θα πει Δημοκρατία. Επιτρέψτε σε όλους να μιλούν ελεύθερα για τα πιστεύω και τις απόψεις τους, αλλά όχι για να κάνουν κατήχηση και προπαγάνδα σε ανήλικους. Κάντε κριτική και υπερασπιστείτε τα δικά σας πιστεύω. Γίνετε ακτιβιστές για να  προασπίσετε το πολίτευμα και υποχρεώστε τη δικαιοσύνη να τιμωρεί τις πράξεις που συμβάλουν στη κατάλυση του. Υπερασπιστείτε με τη ζωή σας τα μεγάλα ιδανικά, του Έθνους, της Πατρίδας και της Σημαίας. Στηρίξτε με ευθύνη και επιμονή το δίκαιο και τη λογική. Γίνετε Έλληνες από γνώση και πίστη στην Ιστορία και τον Πολιτισμό και όχι από σύμπτωση. Αγαπήστε την πατρίδα μας και αποδείξτε το!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου