Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος θα μας σώσει, από τους "σωτήρες" του ΣΥΡΙΖΑ;Μέρος 2ο

Σήμερα παραθέτουμε, το δεύτερο μέρος με τα κατορθώματα της ηθικά και ποινικά επιλήψιμης, συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως φαίνεται και από αυτά που ακολουθούν, αποτελούν μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα με στόχο τη κατάλυση της δημοκρατίας και τη διάλυση της Ελλάδας. Ο κομαντάντε Alexis, όχι μόνο δεν τιμωρεί τις αντεθνικές πράξεις και απόψεις, των στελεχών και βουλευτών του, αλλά τις επιβραβεύει, αναζωπυρώνοντας διαρκώς εμφυλιοπολεμικά συνθήματα, επιδιώκοντας μία επανάληψη της αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος. 

Οι celebrities του ΣΥΡΙΖΑ

Σοφία Ηλία Σακοράφα, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ


Το πουλέν του ΠΑΣΟΚ που κατέληξε στον ΣΥΡΙΖΑ (όπως όλα τα αξιοπρεπή στελέχη που απαρτίζουν πλέον το ΣΥΡΙΖΑ και προέρχονται από το αναξιοπρεπές ΠΑΣΟΚ και εμβαπτίστηκαν ως παρθένες της πολιτικής)  για να βγάλει προς τα έξω την εμφυλιοπολεμική της φύση και να ουρλιάζει μέσα στη βουλή ότι η χώρα έχει «κατοχική κυβέρνηση που συνεχίζει το ρόλο των χαφιέδων» Προφανώς και έχει κάποια κονσερβοκούτια να σκουριάζουν προς μελλοντική χρήση… Η Σακοράφα θα μας προστατεύσει από τα εξεζητημένα αθλήματα και θα προσθέσει ένα νέο Ολυμπιακό άθλημα που θα λέγεται αναρχοκομμουνιστικό τρίαθλο… το οποίο θα περιλαμβάνει πάλη με κονσερβοκούτια, άλμα εις βάθος σε Πηγάδα και ελεύθερη πτώση από το Γράμμο και το Βίτσι.

Αικατερίνη Θεοδώρου Ιγγλέζη, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Όπως αποκαλύφθηκε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, τον Οκτώβριο του 1998, υπέγραψε με την επαγγελματική της ιδιότητα ως Δασολόγος, σύμβαση μισθώσεως έργου με την εταιρία TVX HELLAS, Μεταλλείων και Βιομηχανίας Χρυσού από την οποία τσέπωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.992.000 δραχμών το 1988. Ναι δεν διαβάσατε λάθος η μεγαλύτερη πολέμιος των βιομηχανιών Χρυσού, ήταν υπάλληλος τους. Φαίνεται όμως ότι, τις οικολογικές ανησυχίες το Κατερινάκι της έχει κληρονομήσει από το μπαμπάκας της που πουλούσε επί μακρόν παράνομα φυτοφάρμακα, φυσικά για να το αναβαθμίσει. Η Ιγγλέση θα μας προστατεύσει από όλους τους κακούς επενδυτές που δίνουν θέσεις εργασίας και που θέλουν να μας καταστρέψουν ολοκληρωτικά. Θα τους ψεκάζει με τα παράνομα φυτοφάρμακα για να τους επιμορφώσει.

Δημήτριος Βασιλείου Τσουκαλάς, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


Ο υπεύθυνος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για θέματα Δημόσιας Τάξης, έχει δώσει πολλαπλά δείγματα γραφής. Πρόσφατα δήλωσε με στόμφο «Να κλείσουν άμεσα «τα στρατόπεδα και τα κρατητήρια-κολαστήρια» (σημ. τα κολαστήρια έχουν air condition, πέντε γεύματα την ημέρα από catering, δύο μπάνια σε κάθε οικίσκο και κρεβάτια με στρώματα) και αντί γι' αυτά, «να λειτουργήσουν επιτέλους ανοιχτά κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας, που να διασφαλίζουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για μετανάστες και πρόσφυγες» με αφορμή τα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα.  Πριν ένα χρόνο ο εν λόγω βουλευτής έβγαζε «δεκάρικους» για το φασισμό της κυβέρνησης, λοιδορώντας τη νοημοσύνη των Ελλήνων για την εκπόνηση του «Ξένιου Ζευς» λέγοντας, «Η κυβέρνηση προσβάλλει και τον πολιτισμό μας, πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκρατους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμένοι, με σκυμμένο το κεφάλι είναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρό αυτό θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση » Ο ίδιος χαρακτήρισε «Επικοινωνιακό τρομο-σόου», την αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτήριο της Λ. Καραγιάννη στην Κυψέλη. Ο Τσουκαλάς θα μας σώσει από τον εαυτό του και τους ομοίους του αναλαμβάνοντας τα έξοδα όλως των συντρόφων του, που μοιράζονται τις απόψεις του για να τους μεταφέρει σε χώρες από όπου προέρχονται οι λαθρομετανάστες προκειμένου να εκπολιτίσουν τις χώρες τους για να μη μας μαζεύονται εδώ και τους κακομεταχειριζόμαστε.

Αθανάσιος (Νάσος) Γεωργίου Θεοδωρίδης, ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  


Μετά τις παραληρηματικές του θέσεις για τα Ίμια, τα ελληνοτουρκικά και ότι δήθεν οι Πόντιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τους Τούρκους (σ.σ. για τη Γενοκτονία που υπέστησαν από τον Κεμάλ), ο «φωστήρας» των Αμπελοκήπων έκανε παρέμβαση περί του Σκοπιανού! Επίσης είναι συντάκτης άρθρου στην ΑΥΓΗ, όπου χαρακτηρίζει «μύθο» το αλβανικό έπος,  υποστηρίζει πως πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησε στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή και απαιτεί μάλιστα να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία για να αποκατασταθούν τα «ψεύδη». Μέγας υποστηρικτής της ''μακεδονικής μειονότητας'' και με κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Μετά το εμετικό άρθρο του για τους Ποντίους, έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook δημόσια συγχαρητήρια προς τον ευρωβουλευτή των Οικολόγων – Πράσινων κ. Nίκο Χρυσόγελο, τον μοναδικό ευρωβουλευτή της Ελλάδας που ψήφισε υπέρ της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων στην Ε.Ε. Ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης φτάνει στο σημείο να αποκαλεί την FYROM με την ονομασία που υπάρχει μόνο στα θολωμένα μυαλά των Σκοπιανών και των εν Ελλάδι «φίλων» τους, δηλαδή «Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» αναφέρει ότι το «στέλεχος της ελληνικής αντιπολίτευσης, που υποστήριξε ότι οι διαφιλονικούμενες νησίδες στο Αιγαίο Ίμια/Καρντάκ ανήκουν την Τουρκία, κατηγορήθηκε για προδοσία και απομακρύνθηκε από επιτροπή του κοινοβουλίου». Η εφημερίδα παραθέτει τις γνωστές πλέον απόψεις που εξέφρασε ο κ. Θεοδωρίδης στη σελίδα του στο Facebook για τα Ίμια, όπως και για τις αερομαχίες στο Αιγαίο: «Τα ελληνικά μαχητικά θα πρέπει να σταματήσουν να παρενοχλούν τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη στο Αιγαίο». Ο Θεοδωρίδης θα είναι η εμπροσθοφυλακή αν ποτέ υπάρξει κίνδυνος εξ Ανατολής. Θα πολεμήσει με ότι και δεν έχει για να μας προστατεύσει από τους Τούρκους.

Μαρία Ανδρέα Κανελλοπούλου, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ


Ο πατέρας της ήταν μόνιμος ανθυπίλαρχος τον Στρατού και αποτάχτηκε για κομμουνιστική δράση πολύ πριν τον Αλβανικό πόλεμο. Με το ΕΑΜ βρήκε την ευκαιρία να πάρει τα αξιώματα που δεν πήρε στο Στρατό. Τον Νοέμβριο του 1943 στο χωριό Δυρράχιο Ταϋγέτου δίκασε την Νίτσα Ρούκα από την Καλλιρόη Μεσσηνίας διότι δεν δέχθηκε να γίνει ερωμένη του!! Η κατηγορία ήταν ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τους Ιταλούς. Προηγουμένως (Μεγάλη Παρασκευή '43) είχε σκοτώσει τους γονείς της, την αδερφή της και είχε κόψει το ένα πόδι του αδερφού της. Η κοπέλα εξετάσθηκε από δύο γιατρούς, ο ένας ήταν ο Καπόπουλος από τους Κωνσταντίνους, και οι δύο είπαν ότι ήταν παρθένος. Το «δικαστήριο» παρουσία όλων των, υποχρεωτικώς παριστάμενων, κατοίκων του χωριού την καταδίκασε σε θάνατο. Τρεις φορές οι αντάρτες του ΕΛΑΣ βλέποντας το άδικο αστόχησαν, αλλά τελικά την εκτέλεσε ο ίδιος ο Κανελλόπουλος.  Η ίδια η Κανελλοπούλου δεν δίστασε να δηλώσει ότι «Για τις τάσεις φασιστικής εκτροπής του κ. Δένδια ήμασταν σίγουροι» αναφερόμενη, στις εκτεταμένες συλλήψεις και απελάσεις λαθρομεταναστών. Υπέρμαχη και προασπίστρια των παντός «δικαιωμάτων» όλων των συμμετεχόντων σε εγκληματικές πράξεις λαθρομεταναστών και προστάτρια των Μπαγκλαντεσιανών της Μανωλάδας. Η Κανελλοπούλου θα μας σώσει από τους επαναστάτες που αλαλάζουν ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

Ξανθούλα Καρανίκα, π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ


Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, Ξανθή Καρανίκα (εκλέχθηκε στις εκλογές Μαΐου αλλά έχασε την έδρα της στις εκλογές Ιουνίου απο τη ΝΔ), ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ απροκάλυπτα. Αυτοί είναι για άλλη μία φορά οι ΣΥΡΙΖΑίοι, εγκληματίες ή υποστηρικτές των εγκληματιών. Η Καρανίκα θα μας σώσει και θα περιορίσει τα έξοδα για τις φυλακές, φιλοξενώντας στην οικία της, τους αλλοδαπούς  βιαστές και δολοφόνους.

Ελένη Γκίκα, ΥΠΟΨΗΦΙΑ Β΄ΑΘΗΝΩΝ


Αυτή δυστυχώς τη χάσαμε από τα έδρανα της Βουλής και δεν μπορεί να μας διδάξει δεοντολογία. Τσέπωνε για αρκετά χρόνια, τη σύνταξη της αποθανούσας μητέρας. Η απάτη της Γκίκα ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Η Γκίκα θα μας προστατεύσει από τους κλέφτες και τους καταχραστές. Καλύτερη δεν μπορούμε να βρούμε.

Τάσος Θεοφίλου, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΡΙΖΑ


"Μα επιτέλους ρε μ @ λάκες, δεν σας είπαμε να κάνετε και καμία επανάσταση Ούτε κυβέρνηση δεν μπορούμε να βγάλουμε το ΣΥΡΙΖΑ?!" Αυτά τα λόγια ανήκουν στον τρομοκράτη, ΣΥΡΙΖΑίο δολοφόνο της Πάρου, Τάσο Θεοφίλου, όπως τα έγραψε στο προφίλ του, στο facebook, την επόμενη μέρα των εκλογών!Μας ενημέρωνε δε ότι με τις ληστείες και τις δολοφονίες, "γλίτωνε από τη μισθωτή σκλαβιά". Ο Θεοφίλου με τις γνωριμίες του, θα μας σώσει από τους τρομοκράτες και τη δολοφονική μανία τους.

Ιφικράτης Αμυράς, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ μετάφραση αστράτευτος.


Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη, ότι ο Ιφικράτης Αμυράς, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα. Ο επαναστάτης του πληκτρολογίου, παρακινεί δημόσια μέσω βίντεο ομάδες πολιτών σε αντάρτικο πόλεων. Όπως αναφέρει δεν υπάρχουν ένστολοι αξιωματικοί να διδάξουν στον ελληνικό λαό τεχνικές πολέμου. Για το λόγο αυτό προτείνει την ίδρυση ολιγομελών αυτόνομων ένοπλων τμημάτων τα οποία θα πρέπει να ξεκινήσουν χτυπήματα κατά των κατακτητών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Οι παραστρατιωτικές επαναστατικές αυτές μονάδες, λέει ο Ιφικράτης, θα πρέπει να εξοπλιστούν με ιδία μέσα χωρίς να περιμένουν υποστήριξη από κάποια επαναστατική κεντρική ηγεσία. Οι παραστρατιωτικές  αυτές ομάδες θα πρέπει να διαθέτουν συνθηματικά, χώρους αποθήκευσης υλικών και οπλισμού, ενώ «οι ομαδάρχες θα προέλθουν μέσα από τις μάχες και όχι τις ψηφοφορίες» (συγγνώμη Ιφικράτη, αλλά αυτή την ατάκα την έχεις κλέψει από την ταινία "Terminator 1" με το Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ). Οι ομάδες του Επαναστατικού Στρατού όπως αναφέρει ο Ιφικράτης, θα πρέπει να δρουν αιφνιδιαστικά και να συνεννοούνται λίγο πριν από το ξέσπασμα των επαναστατικών πράξεων. Για όσους δεν μπορούν να πάρουν τα όπλα ο Αμυράς προτείνει την αξιοποίηση τους, για την απελευθέρωση ατόμων από τις δυνάμεις καταστολής, για την καθοδήγηση του κόσμου σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά των δυνάμεων καταστολής, βάζοντας φωτιές σε κατοχικές υπηρεσίες, διακόπτοντας τις τηλεπικοινωνίες των κατοχικών υπηρεσιών (ακόμα δεν έμαθε ο Ιφικράτης για την κινητή τηλεφωνία;). Στην περίπτωση γενικής σύρραξης σύμφωνα με τον πρώην υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πληγούν οι κυβερνητικοί στόχοι και να αποτραπεί το πλιάτσικο (οι βιασμοί;). Οι πυρήνες του Επαναστατικού Στρατού θα πρέπει να εξοικειωθούν με τακτικές επιδρομικών επιχειρήσεων και αντάρτικου πόλεων και να προετοιμαστούν για ... οδομαχίες μέσα στις ελληνικές πόλεις. Επίσης εντύπωση προκαλεί η αναφορά του πρώην υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ περί εκτελέσεων «Πραιτωριανών» της κατοχικής κυβέρνησης που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά προς το παρόν είναι μικρής εκτάσεως. Ο Αμυράς θα μας προστατεύσει από τον κακό εαυτό μας που επιμένει στη δημοκρατία και στο δικαίωμα της εργασίας και της περιουσίας.

Τόλης Παπαγεωργίου, ΜΕΛΟΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ


Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθικός αυτουργός της τυφλής επίθεσης στους εργαζόμενους και στις εγκαταστάσεις. Θεωρώ περιττό να θυμίσω ΌΤΙ ΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. Δείτε τις απίστευτες απειλές του συντρόφου Τόλη Παπαγεωργίου (κατά της ανθρώπινης ζωής) που ακόμα παραμένει ασύλληπτος και δηλώνει: "ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ" Τον Παπαγεωργίου θα τον βάλουμε προμετωπίδα των δικαιωμάτων των παιδιών. Είναι ο μόνος άξιος να τα προστατέψει.

Λένα Κιτσοπούλου, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ


Η "εμπνευσμένη" ΣΥΡΙΖΑΙΑ σκηνοθέτιδα Λένα Κιτσοπούλου παρουσίασε τον Αθανάσιο Διάκο, ήρωα της Επανάστασης του 1821, ως βαρύμαγκα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου με τζιν και τσαρούχια, που βρίζει και δέρνει τη γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει, ώσπου εκείνη τελικά τον απατά με Κούρδο λαθρομετανάστη. Στην πορνογραφική φαντασία της κυρίας Κιτσοπούλου, ο «κερατάς» Αθανάσιος Διάκος στο τέλος σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του σε ένα έγκλημα πάθους. Κι όλα αυτά σε μια παράσταση που επιδοτήθηκε από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και βιντεοσκοπήθηκε για εκπαιδευτικούς σκοπούς ενώ προβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στο θέατρο Πειραιώς. Η συγκεκριμένη είχε δώσει δείγματα ήθους σε παλιότερη συνέντευξη της όπου μας έλεγε  "Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο. Οι Έλληνες όμως είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κ ... κι ας είναι δύο επί δύο. Δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας "μακάρι την κόρη μου να την γ ... ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι ωραίο. Όοοοχι! Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος αλλά να του μοιάζει ". Η Κιτσοπούλου θα μας σώσει κάνοντας τεράστια διαφήμιση στο εξωτερικό για την Ελληνική φιλοξενεία, με τη συμμετοχή της σε τσόντα διεθνούς προβολής με παρτενέρ κάποιο Πακιστανό ή Αφγανό. Είναι βέβαιο ότι οι δυο τους θα ... μεγαλουργούσαν, άσε που και ως ηθοποιός θα μπορούσε επιτέλους να ξεδιπλώσει το καταπιεσμένο ταλέντο της δίχως να χρειάζεται να απολογείται!

Αικατερίνη (Καίτη) Θεοχάρη, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΗ μανταμίτσα που μας ενημέρωσε μέσω facebook, ότι αρέσκεται στην αποκεντρωμένη παρακρατική τρομοκρατία, προσκαλεί σε κινήσεις χάους και επικροτεί οργανωμένες κινήσεις τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού.

Γιώργος Χαρίσης, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕ- ΟΤΑ


Ο 23χρονος Φοίβος Χαρίσης – Πούλος είναι γιος του γνωστού συνδικαλιστή Γιώργου Χαρίση, αντιπροέδρου της ΠΟΕ- ΟΤΑ και συνελήφθη ως τρομοκράτης. Το μπαμπάκα του θα τον βάλουμε να μας φυλάει από την κοινωνική αδικία και φυσικά από την τρομοκρατία.

Φυσικά έπεται συνέχεια στους  celebrities του ΣΥΡΙΖΑ 
μέρος Γ' Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου