Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τι είδα και μου έκανε εντύπωση….


Μία εντολή τόσο επιβεβλημένη αλλά και τόσο απαραίτητη για τους ομόθρησκους μας στη Συρία. Προσευχηθείτε για όλους τους ανθρώπους που βάλλονται από τους απάνθρωπους και δολοφόνους Ισλαμιστές, προσευχηθείτε για όλους αυτούς που μαρτύρησαν για την πίστη τους. Προσευχηθείτε για τα εκατοντάδες παιδιά στη Συρία που έγιναν άγγελοι αφού απαγχονίστηκαν, βιάστηκαν, αποκεφαλίστηκαν από τους Ισλαμιστές βασανιστές τους. Προσευχηθείτε να πάψουν οι Χριστιανοί Σύριοι απλοί αριθμοί για να πουλήσει η Αμερική και ο Ομπάμα τα όπλα του. Προσευχηθείτε για να αγκαλιάσει όλη η γη τους βασανισμένους Χριστιανούς της Συρίας. Προσευχηθείτε!


Μία ανακάλυψη που μου δίδαξε τι «πραγματικά» έγινε στη Μονή Αρκαδίου. Κύριε Πρωθυπουργέ και κύριε Υπουργέ Παιδείας αποσύρετε το επαίσχυντο βιβλίο της γεωγραφίας της Έκτης δημοτικού. Ξέρω ότι είναι εκπόνηση της ανθελληνικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι δική σας η ευθύνη για την απόσυρσή του. Στο κεφάλαιο 19, τα παιδιά μαθαίνουν για τη κακή χρήση της θρησκείας και ως φωτογραφία έχει τη Μονή Αρκαδίου.

Αν δεν το ξέρετε, το Αρκάδι ήταν μία πράξη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ. Ο ηγούμενος μισούσε τόσο τους Τούρκους που τίναξε τη πυριτιδαποθήκη όταν αυτοί μπήκαν στο μοναστήρι. Αν δεν τον κατέτρωγε αυτή η φασιστική θρησκευτική μισαλλοδοξία για τους Μουσουλμάνους, θα άφηνε ανέγγιχτο το μπαρούτι. Έτσι θα κατόρθωνε τα παρακάτω πολυπολιτισμικ επιτεύγματα:

ι Τούρκοι θα έπαιρναν το μπαρούτι για να καθαρίσουν περισσότερους μισαλλόδοξους και φασίστες Κρητικος που ήθελαν να είναι ελεύθεροι και να πιστεύουν σε ότι Θεό θέλουν. Ο μισαλλόδοξος τραγόπαπας τους στέρησε αυτή τη χαρά.

-Οι Τούρκοι θα μπορούσαν να αποκεφαλίσουν περισσότερους αιχμαλώτους από όσους αποκεφάλισαν. Ο μισαλλόδοξος τραγόπαπας τους στέρησε ΚΑΙ αυτή τη χαρά.

- Οι Τούρκοι θα μπορούσαν να βιάσουν (και μετά να κατακρεουργήσουν κατά τη συνήθη Μουσουλμανική πρακτική) τις γυναίκες που είχαν καταφύγει στο μοναστήρι. Ο μισαλλόδοξος τραγόπαπας τους στέρησε ΚΑΙ αυτή τη χαρά.

- Οι Τούρκοι θα μπορούσαν να μαζέψουν τα παιδιά, τα κορίτσια για να τα στείλουν στα χαρέμια και τα αγόρια να τα κάνουν Γενίτσαρους που θα σκότωναν ακόμα περισσότερους Κρητικος και θα βίαζαν ακόμα περισσότερες γυναίκες. μισαλλόδοξος τραγόπαπας τους στέρησε ΚΑΙ αυτή τη χαρά.


Μία δήλωση χαράς από το Γιώργος Μορφέση, προπονητή της Εθνικής ομάδας πόλο των Νεάνιδων που κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ακούγοντας τον Εθνικό ύμνο στην Κωνσταντινούπολη, είπε:

«Συγκινήθηκα πολύ που άκουσα τον εθνικό ύμνο μέσα στην Πόλη. Αυτό μένει περισσότερα απ’ όλα. Το έζησα κι αυτό. Είναι μεγάλη στιγμή για μένα και τον Ελληνισμό γενικότερα.»


Μια φωτογραφία συγκινητική, που τραβήχτηκε στα χαλάσματα ενός Χριστιανικού χωριού που απελευθέρωσε ο Συριακός στρατός από τους εγκληματίες Ισλαμιστές. Ένας μαχητής που στο χέρι του έχει χαραγμένο με τατουάζ, τον Άη Γιώργη. Η πίστη, η ελπίδα και η δύναμη στο πρόσωπο του νέου άνδρα που κοιτάζει κατάματα το δυνατό ήλιο και το μέλλον της χώρας του.


Μία κραυγή απελπισίας  και μία έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες Σταύρο και Πέτρο, κρατούμενους στις φυλακές Παναμά για να επαναπατριστούν και να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους στις Ελληνικές φυλακές. Πρόσωπα γεμάτα απόγνωση και κορμιά καταπονημένα από τα αδιάκοπα βασανιστήρια στις φυλακές κολαστήρια του Παναμά. Συγκινητικό και άμεσο το ενδιαφέρον του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Άκη Γεροντόπουλου, που με ανθρωπιά και ενδιαφέρον έσκυψε πάνω στο πρόβλημα και προσπαθεί για τη λύση του.Μια ματιά απόγνωσης, από δεκάδες παιδιά του ΠΙΚΠΑ της Βούλας, που 48 ώρες μετά το ολοήμερο πάρτι των αναρχικών που έκαναν καταπάτηση του χώρου του καμπινγκ, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και που βρίσκεται ακριβώς δίπλα με το χώρο του ΠΙΚΠΑ, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ως επιπτώσεις της πολύωρης έκθεσης τους σε shyckedelic trance μουσική. Ένα αναπάντητο γιατί από αυτούς που είναι πραγματικά παιδιά ενός κατώτερου Θεού, παρατημένα σε ένα ίδρυμα και απαξιωμένα από τη κοινωνία και τους τοπικούς άρχοντες που μένουν ασυγκίνητοι στο τετράμηνο και πλέον δράμα τους με τις συνεχείς και αδιάλειπτες οχλήσεις των αναρχικών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου