Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Οδηγίες για γατάκια της πολιτικής

Η άσκηση πεζοδρομιακής πολιτικής χρειάζεται και τέχνη. Το γιούρια και ο τσαμπουκάς θέλει και αποτέλεσμα. Ο τζερτζελές και οι τραμπουκισμοί, είναι σαν τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κώλους.

Συμπέρασμα ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είσαστε για τα μπάζα.

Ως θεατής της κατάστασης ανακαλύπτω ότι επιστρέφουμε στη δεκαετία του 80 και μπορεί να το διασκεδάζω αλλά ας σας δώσω και μερικές συμβουλές, ως βετεράνος της πεζοδρομιακής πολιτικής.

Ας ξεκινήσουμε από τις ομάδες των υποτιθέμενων εμπειροπόλεμων κομμουνιστο-συνδικαλιστάδων …

1.   Όταν βγαίνουμε για αφισοκόλληση, ανάρτηση πανό και graffiti ΠΑΝΤΑ υπάρχει και μία ομάδα περιφρούρησης πολύ κοντά, αλλά καλά κρυμμένη. Δεν πηγαίνουμε ποτέ ως πρόβατα στη σφαγή και το κυριότερο δεν είμαστε ποτέ αρκετά ηλίθιοι για να πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται να μας συμβεί τίποτα απολύτως. Φροντίζουμε για την παρουσία έστω και ενός δικηγόρου μέσα στην ομάδα για παν ενδεχόμενο.

2.   Όταν κολλάμε αφίσες (παρόλο που απαγορεύεται από το νόμο), φροντίζουμε να έχουμε μέσα στο μείγμα της κόλλας που χρησιμοποιούμε τριμμένο γυαλί από μπουκάλια κόκα κόλας και ένα μέρος τσιμέντο. Έτσι και οι αφίσες μας θα κολλάνε γρήγορα και θα γίνονται ένα με το τσιμέντο της κολώνας και όταν πάει κάποιος να τις κατεβάσει θα κόβονται τα δάχτυλα και οι παλάμες του. Επιπλέον όταν στεγνώσει η κόλα ρίχνουμε από πάνω λίγο πετρέλαιο για να μη μπορεί κανένας να τις καλύψει με άλλες αφίσες, δεδομένου ότι, ότι και να προσπαθήσουμε να κολλήσουμε από πάνω θα γλιστράει.

3.   Όταν φτιάχνουμε πανό φροντίζουμε καταρχάς το πανί που χρησιμοποιούμε να έχει όσο λιγότερη συνθετική ύλη γίνεται για να μην καίγεται εύκολα, ανοίγουμε μικρές τρύπες για να περνάει ο αέρας και φροντίζουμε κατά μήκος να περάσουμε ένα σύρμα, κάνοντας ένα στρίφωμα, ώστε και να συγκρατείτε αλλά και να μη σκίζετε με μαχαίρι…. Επιπλέον όταν το κρεμάμε (παρόλο που απαγορεύεται από το νόμο) φροντίζουμε έτσι ώστε το σκοινί να είναι πολύ σφικτά πλεγμένο και με σύρμα μέσα για να μη μπορούν να το κόψουν

4.   Όταν κάνουμε graffiti έχουμε μαζί μας μεταλλικές μήτρες και για να κάνουμε πιο γρήγορα αλλά και γιατί οτιδήποτε μεταλλικό είναι πολύ χρήσιμο…..
Ας συνεχίσουμε με τις υποτιθέμενες εμπειροπόλεμες ομάδες των ουγκ εθνικομπολσεβίκων της Χρυσής Αυγής

1.   Όταν βγαίνουμε για να αντιμετωπίσουμε αντίπαλες πολιτικές ομάδες, φροντίζουμε να έχουμε ταυτότητα κομματική που να υποδεικνύει ποιοι είμαστε. Έτσι αυτοί που μας έστειλαν δεν θα μιλάνε για προβοκάτσιες και θα φροντίσουν ώστε να έχουμε αξιοπρεπή νομική κάλυψη και όχι στα πλαίσια της συγκάλυψης και την αποφυγή πολικής ευθύνης, να κάνουν μεν τη δουλειά τους, αλλά να μείνουμε εμείς με το αγγούρι και χωρίς δικηγόρο, όπως είναι η συνήθης πρακτική τους.

2.   Προσλαμβάνουμε και κανένα δικηγόρο που να είναι μάγκας ώστε να καταθέσει μήνυση για να πάνε αυτόφωρο και αυτοί που λένε ότι ξυλοκοπήθηκαν αφενός αλλά και για να σχηματισθεί υπερασπιστική γραμμή που να λέει ότι έγινε η επέμβαση για λόγους νομιμότητας των πράξεων αυτών που αφισοκολλούσαν, κρεμούσαν πανό και έκαναν graffiti. Καταθέτουμε και αγωγή για να αποζημιωθούμε από την ….. ηθική βλάβη!

3.   Είμαστε ΕΞΥΠΝΟΙ και φροντίζουμε ώστε να καλέσουμε την αστυνομία ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Έτσι καθόμαστε και κοιτάμε αφενός που τους μαζεύουν αφετέρου που είμαστε πιο έξυπνοι από αυτούς. Στην τελική η νίκη μας ενδιαφέρει και όχι ο τρόπος.

4.   Αφαιρούμε τα πανό κόβοντας τα σκοινιά ή το σώμα του πανό….. Κατεβάσουμε τις αφίσες με γάντια αν είναι αρκετά έξυπνοι για να εφαρμόσουν τον πιο πάνω κανόνα ή τις καίμε αν έχουν στεγνώσει. Έχουμε πάντα μαζί μας ένα κουβά με ασβέστη ή ίδιου χρώματος μπογιά για να καλύπτουμε το graffiti. Διαφορετικά τι προσπαθούσαμε να κάνουμε τόση ώρα με τόσο τσαμπουκά; Να τους κάνουμε θύματα για να κερδίσουν τη συμπάθεια του κόσμου και να μείνει και το υλικό για να το βλέπουν όλοι;

5.   Βάζουμε το ανύπαρκτο μυαλό μας να δουλέψει και αν δεν μπορούμε, ακούμε και κανένα πιο έμπειρο από εμάς. ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΩΤΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας αναγνωρίσουν.

Άντε γατάκια με μυαλό πεταλίδας, καλή εξόντωση. Εμείς πάντως θα χειροκροτούμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου